Хандбалистите на Спартак взеха важна победа в държавното първенство за мъже.

...
Хандбалистите на Спартак взеха важна победа в държавното първенство за мъже.
Коментари Харесай

Хандбалистите на Спартак взеха важна победа

Хандбалистите на Спартак взеха важна победа в държавното състезание за мъже. Варненци надиграха Пирин (Гоце Делчев) с 21:20 (13:9) в оспорван мач, който се организира в залата на Първа езикова гимназия. В момента Спартак е на второ място в класирането, на две точки след водача Локомотив (ГО).

" Имах разполагаем единствено 11 състезатели, а противникът беше с дълга и равностойна пейка от 16 и непрекъснато ни притискаше. Но нашите момчета демонстрираха сърцата игра и устояха, за което им благодаря. Играхме за победа и я постигнахме, и това ни отваря необятно пътя към четворката преди плейофите. Но дано изчакаме, така като има още четири срещи до края на постоянния сезон ", сподели за " Петел " треньорът на спартаклии Веселин Станков.

" Когато сме в цялостен състав, нямам терзания, защото имаме добър екипен капацитет. Искам да продължим да играем по метод, по който ще накараме всички да се преценяват с нас, тъй като преди началото на шампионата никой не ни слагаше в четворката ", сподели още Веселин Станков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР